Viikkotehtävät

Kurssi suoritetaan tekemällä seuraavat tehtävät numerojärjestyksessä:

Uudet tehtävät julkaistaan helmikuun alussa

Pakolliset viikkotehtävät (viikkotentit) määräävät yhdessä harjoitustyön kanssa kurssin arvosanan. Tehtäväviikkoja on yhteensä seitsemän (7) kpl. Tehtäviä on tehtävä vähintään kuusi kappaletta. Viikkotehtävien keskiarvon on oltava vähintään yksi (1). Puuttuva tehtävä arvostellaan nollan pisteen arvoiseksi.

Viikkotehtäviin kuluu aikaa n. kahdeksan tuntia per viikko eli yhteensä 56 tuntia. Loppuaika kurssin työmäärästä kuluu luentoihin (25h) ja pääteohjaustehtäviin (14-28h) sekä harjoitustyöhön (20-40h). Yhteensä aikaa kuluu n. 140 tuntia (viisi opintopistettä).

Viikkotehtävästä on aina kolme eri tasoa eli tasot yksi (1), kolme (3) ja viisi (5) jotka vastaavat samaa arvosanaa. Jos teet moitteetta tason viisi tehtävän saat kyseiseltä viikolta arvosanaksi viisi. Jos toteutuksessa on puutteita niin arvosanasi on matalampi.

Tehtävät palautetaan palautuslomakkeella kahden viikon välein maanantaisin klo 12 mennessä. Myöhästyneitä palautuksia ei oteta vastaan. Voit palauttaa joko vain yhden tehtävän tai useamman. Korkein tehtäväpistemäärä jää viikolta voimaan.

Malli zip-paketin kansiorakenteesta: esim.zip

Hyväksytyksi tehtäväksi kelpaa tehtävänannon mukainen toimiva ja järkevästi kurssilla opetettujen periaatteiden mukaan tehty ratkaisu. Pelkät yritelmät ja epätoimivat ratkaisut eivät kelpaa tosin näistäkin voi joskus saada osapisteitä.

Tehtäviä ei voi palauttaa pari- tai ryhmätöinä vaan jokainen tekee tehtävänsä itsenäisesti. Tottakai saa porukalla miettiä ja tehdä tehtäviä mutta jokaiselta on tultava oma uniikki ratkaisu. Palautetuille tehtäville tehdään koneellinen plagiointitarkistus ja vastauksia muilta kopioineet saavat potkut kurssilta ja mahdollisesti muita sanktioita. Suoraan webistä kopioiminen tai edellisvuosien vastauksien käyttäminen on myös kiellettyä.

Syksy 2010 tehtävät

Kevät 2012 tehtävät

Käyttäjien kommentit

Kommentoi Lisää kommentti
Kurssimateriaalien käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin tai opetusmateriaalina ilman lupaa on ehdottomasti kielletty!
http://appro.mit.jyu.fi/gko/vt/
© Tommi Lahtonen (tommi.j.lahtonen@jyu.fi) <http://hazor.iki.fi/>
2015-01-04 09:15:11
Informaatioteknologia - Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta