Viikkotehtävät

Vuoden 2018/2019 verkkokurssin tehtävät on palautettava 15.8.2019 mennessä.

Kurssi on 1.9.2019 - 28.2.2020 välisen ajan tauolla. Tauon aikana kurssilla ei ole opettajaa eli tehtäviä ei voi palauttaa eikä ohjausta ole saatavilla.

Kurssi suoritetaan tekemällä seuraavat tehtävät numerojärjestyksessä.

  1. Viikkotehtävä 1
  2. Viikkotehtävä 2
  3. Viikkotehtävä 3
  4. Viikkotehtävä 4
  5. Viikkotehtävä 5
  6. Viikkotehtävä 6

Viikkotehtäviä on yhteensä kuusi kappaletta

Lisäksi on tehtävä harjoitustyö

Viikkotehtäväohje

Pakolliset viikkotehtävät (viikkotentit) määräävät yhdessä harjoitustyön kanssa kurssin arvosanan. Tehtäväviikkoja on yhteensä kuusi (6) kpl. Tehtäviä on tehtävä vähintään viisi kappaletta. Viikkotehtävien keskiarvon on oltava vähintään yksi (1). Puuttuva tehtävä arvostellaan nollan pisteen arvoiseksi.

Viikkotehtäviin kuluu aikaa n. kahdeksan tuntia per viikko eli yhteensä 48 tuntia. Loppuaika kurssin työmäärästä kuluu luentoihin (25h) ja pääteohjaustehtäviin (14-28h) sekä harjoitustyöhön (20-40h). Yhteensä aikaa kuluu n. 140 tuntia (viisi opintopistettä).

Viikkotehtävästä on aina kolme eri tasoa eli tasot yksi (1), kolme (3) ja viisi (5) jotka vastaavat samaa arvosanaa. Jos teet moitteetta tason viisi tehtävän saat kyseiseltä viikolta arvosanaksi viisi. Jos toteutuksessa on puutteita niin arvosanasi on matalampi.

Malli zip-paketin kansiorakenteesta: esim.zip

Hyväksytyksi tehtäväksi kelpaa tehtävänannon mukainen toimiva ja järkevästi kurssilla opetettujen periaatteiden mukaan tehty ratkaisu. Pelkät yritelmät ja epätoimivat ratkaisut eivät kelpaa tosin näistäkin voi joskus saada osapisteitä.

Tehtäviä ei voi palauttaa pari- tai ryhmätöinä vaan jokainen tekee tehtävänsä itsenäisesti. Tottakai saa porukalla miettiä ja tehdä tehtäviä mutta jokaiselta on tultava oma uniikki ratkaisu. Palautetuille tehtäville tehdään koneellinen plagiointitarkistus ja vastauksia muilta kopioineet saavat potkut kurssilta ja mahdollisesti muita sanktioita. Suoraan webistä kopioiminen tai edellisvuosien vastauksien käyttäminen on myös kiellettyä.

Käyttäjien kommentit

Kommentoi Lisää kommentti
Kurssimateriaalien käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin tai opetusmateriaalina ilman lupaa on ehdottomasti kielletty!
http://appro.mit.jyu.fi/gko/vt/
© Tommi Lahtonen (tommi.j.lahtonen@jyu.fi) <http://hazor.iki.fi/>
2019-09-09 09:19:38
Informaatioteknologia - Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta