Valmis harjoitustyöaihe

Pyri tekemään harjoitustyö omasta aihealueestasi, jolloin työn tekemisessä pysyy mielenkiinto ja ohjaajakin saa tarkistettavakseen vaihtelevia aiheita :) Jos et keksi omaa harjoitustyön aihettasi, niin voit valita aiheen tältä sivulta.

Mielipaha OY

Mielipaha Oy tunnekauppa on tarkoitettu erilaisten tunteiden tai tunnelmien myymistä varten. Tunnekaupan tuotevalikoimaan kuuluu kuusi erilaista tunnetta:

Tunnekaupasta pitää pystyä tekemään tarkkoja tilauksia, koska tunteet ovat pakattu kilon pusseihin. Asiakas voi haluta esimerkiksi iloa kaksi kiloa, joten hänen pitäisi pystyä tekemään tilaus joustavasti. Asiakas voi samalla tilata myös useampia tunteita.

Reality Club

Reality Club on tosi-TV-fanien oma yhdistys. Järjestö pitää kirjaa erilaisten ohjelmien uusimmista käänteistä ja pyrkii vaikuttamaan televisiokanaviin uusien sarjojen ja tuotantokausien esittämiseksi. Yhdistys järjestää katselukokoontumisia, jossa yhteistuumin puidaan jaksojen tapahtumia. Sohvalla loikoilemiseen tyytymättömille ja televisioon pyrkiville kerho järjestää fyysistä ja psyykkistä kuntoa koettelevia harjoitusleirejä.

Klubin sivuille haluttaisiin ainakin seuraavanlaisia osioita:

Kurssimateriaalien käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin tai opetusmateriaalina ilman lupaa on ehdottomasti kielletty!
http://appro.mit.jyu.fi/www/harkka/suunnitelma/valmisaihe.html
© Jukka Mäntylä (jmantyla@mit.jyu.fi)<URL: http://www.iki.fi/jmantyla/>
2005-11-07 12:41:05