Changes between Version 44 and Version 45 of 2014/angularjs/part1


Ignore:
Timestamp:
2014-03-12 19:56:31 (8 years ago)
Author:
japekall
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • 2014/angularjs/part1

  v44 v45  
  1515[[Image(http://www.jansipke.nl/wp-content/uploads/mvc.png)]] 
  1616 
  17 Kuva osoitteesta http://www.jansipke.nl/model-view-controller-mvc-with-jsp-and-jstl/. Kuvan ideana on esittää MVC-mallin toimintaa yleisellä tasolla. Kontrolleri eli ohjain määrää aina sen, minkälaista dataaa mallista (model) haetaan ja laitetaan näkymään (viewiin) tulostumaan. Wikin myöhemmissä luvuissa esitellään entiteetit tarkemmin. 
  18  
  19 MVC-mallin ansiosta AngularJS -sovellukset ovat luonnostaan hyvin modulaarisia ja helposti ylläpidettäviä. Mallin kutakin osaa käsitellään wikisivulla myöhemmin. 
   17Kuva osoitteesta http://www.jansipke.nl/model-view-controller-mvc-with-jsp-and-jstl/. Kuvan ideana on esittää MVC-mallin toimintaa yleisellä tasolla. Kontrolleri eli ohjain määrää aina sen, minkälaista dataaa mallista (model) haetaan ja laitetaan näkymään (viewiin) tulostumaan. MVC-mallin ansiosta AngularJS -sovellukset ovat luonnostaan hyvin modulaarisia ja helposti ylläpidettäviä. Wikin myöhemmissä luvuissa esitellään entiteetit tarkemmin. 
  2018 
  2119AngularJS tarjoaa DOM-manipuloinnin avuksi jqLiten, joka on eräänlainen miniversio jquerystä, jota on mahdollista käyttää rinnan jqueryn kanssa. Lisäksi AngularJS:stä löytyy yksikkötestaamisen avuksi erilaisia sisäänrakennettuja työkaluja, joista lisätietoja voi katsoa mm. [http://docs.angularjs.org/guide/unit-testing täältä.]