ITKY104 - Luentopäiväkirja

Kirjoita dokumentti Wordilla tai OpenOffice Writerilla, jossa kerrot mitä kurssin luennoilla (8 kpl yhteensä joko luentosalissa seurattuna tai netistä katseltuna ja kuunneltuna) käsiteltiin. Voit käyttää tähän joko kevään 2012 luentoja tai kahta kevään 2011 luentoa (metsänhoitoyhdistys ja sanomalehden toimitus). Luentoihin liittyen saa antaa myös palautetta ja kirjoittaa myös aiheeseen liittyviä omia mielipiteitä ja ideoita sekä viitata muihin aiheita käsitteleviin artikkeleihin.

Dokumentin ulkoasulla ja rakenteella ei ole juurikaan merkitystä, kunhan kirjoitelma on sujuvaa tekstiä eikä pelkkiä ranskalaisia viivoja. Väliotsikot voi laittaa luennoittain, mutta muuta ylimääräistä ei tarvitse laittaa. Dokumentissa ei pidä olla sisällysluetteloa, hakemistoa ym. Dokumentin alussa on syytä lukea kirjoittajan nimi ja sähköpostiosoite. Kts. mallidokumentti.

Kirjoitelman pitää olla minimissään 3800 sanan tai 30000 merkin (välilyöntejä ei lasketa) laajuinen. Wordilla kirjoitettaessa voit antaa Wordin laskea dokumenttisi pituuden menemällä Review-valikon toimintoihin, josta löytyy word count-toiminto vasemmasta laidasta. Tallenna dokumentin lopullinen palautettava versio mieluiten DOC-tallennusmuodossa.

Suorat lainaukset luentokalvoista eivät ole sallittuja. Kirjoita kaikki omin sanoin.

Luentopäiväkirjoja voi palauttaa 19.3.2012(maanantai) asti. Palauttaminen tapahtuu Informaatioteknologian tiedekunnan Tietojenkäsittelytieteiden laitoksen kurssin Yliopisto-opiskelu ja opintojen suunnittelu, kevät 2012 Moodle-työtilan IT-kaikkialla kurssin luentopäiväkirjan palauttaminen -alueelle. Työtilaan liittyvä avain on kerrottu luennoilla ja on myös lähetetty kaikille kurssilaisille sähköpostina 15.2.2012.

Luentopäiväkirjan kirjoittamiseen ja palauttamiseen saat tarvittaessa apua Pekka Makkosen vetämissä ITKP101-kurssin demoissa helmikuussa ja maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Näet demoajat Korpista ja voit tulla mukaan silloin kun sinulle sopii näillä viikoilla ilman eri ilmoittautumista tässä tapauksessa.

Älä kopioi toisten kirjoittamia päiväkirjoja. Palautetuille päiväkirjoille voidaan suorittaa plagiointitarkistus.

Käyttäjien kommentit

Kommentoi tätä sivua Lisää uusi kommentti
Kurssimateriaalien käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin tai opetusmateriaalina ilman lupaa on ehdottomasti kielletty!
http://appro.mit.jyu.fi/it_kaikkialla/harkka.html
© Antti Ekonoja (antti.j.ekonoja@jyu.fi) <http://users.jyu.fi/~anjoekon/>
Tommi Lahtonen (tommi.j.lahtonen@jyu.fi) <http://hazor.iki.fi/>
2012-03-06 15:14:55
Informaatioteknologia - Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta