Viikkotehtävät

Kurssi suoritetaan tekemällä seuraavat viikkotehtävät:

  1. Viikkotehtävä 1
  2. Viikkotehtävä 2
  3. Viikkotehtävä 3
  4. Viikkotehtävä 4
  5. Viikkotehtävä 5
  6. Viikkotehtävä 6
  7. Viikkotehtävä 7
  8. Viikkotehtävä 8
  9. Bonusviikkotehtävä palautus 1.5. mennessä

Viikottaiset pakolliset viikkotehtävät (viikkotentit) määräävät yhdessä harjoitustyön kanssa kurssin arvosanan. Tehtäväviikkoja on yhteensä kahdeksan (8) kpl.

Viikkotehtäviin kuluu aikaa n. kahdeksan tuntia per viikko eli yhteensä 64 tuntia. Loppuaika kurssin työmäärästä kuluu luentoihin (30-40h) ja pääteohjaustehtäviin (30h) sekä harjoitustyöhön (30-40h). Yhteensä aikaa kuluu n. 160 tuntia (kuusi opintopistettä).

Viikkotehtävästä on aina kolme eri tasoa eli tasot yksi (1), kolme (3) ja viisi (5) jotka vastaavat samaa arvosanaa. Jos teet moitteetta tason viisi tehtävän saat kyseiseltä viikolta arvosanaksi viisi. Jos toteutuksessa on puutteita niin arvosanasi on matalampi.

Viikon tehtävä tai tehtävät palautetaan WWW-lomakkeella ilmoitetun aikataulun mukaan. Voit palauttaa joko vain yhden tehtävän tai useamman. Korkein tehtäväpistemäärä jää viikolta voimaan.

Jos olet tehnyt viikkotehtäviä (silloin demotehtävien nimellä) jo lähiopetuskurssilla tai verkkokurssilla aiempina vuosina niin voit nyt ilmoittautua uudelle kurssille ja tehdä puuttuvien viikkojen tehtäviä. Tehtävien sisältö tosin muuttuu aiemmista vuosista ja voi olla järkevää tehdä uudelleen jokin viikko.

Malli zip-paketin kansiorakenteesta: esim.zip

Hyväksytyksi tehtäväksi kelpaa tehtävänannon mukainen toimiva ja järkevästi kurssilla opetettujen periaatteiden mukaan tehty ratkaisu. Pelkät yritelmät ja epätoimivat ratkaisut eivät kelpaa tosin näistäkin voi joskus saada osapisteitä.

Tehtäviä ei voi palauttaa pari- tai ryhmätöinä vaan jokainen tekee tehtävänsä itsenäisesti. Tottakai saa porukalla miettiä ja tehdä tehtäviä mutta jokaiselta on tultava oma uniikki ratkaisu. Palautetuille tehtäville tehdään koneellinen plagiointitarkistus ja vastauksia muilta kopioineet saavat potkut kurssilta ja mahdollisesti muita sanktioita. Suoraan webistä kopioiminen tai edellisvuosien vastauksien käyttäminen on myös kiellettyä.

Syksy 2010 tehtävät

Käyttäjien kommentit

Kommentoi tätä sivua Lisää uusi kommentti
Kurssimateriaalien käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin tai opetusmateriaalina ilman lupaa on ehdottomasti kielletty!
http://appro.mit.jyu.fi/gko/vt/
© Antti Ekonoja (antti.j.ekonoja@jyu.fi) <http://users.jyu.fi/~anjoekon/>
Tommi Lahtonen (tommi.j.lahtonen@jyu.fi) <http://hazor.iki.fi/>
2012-04-18 13:41:36
Informaatioteknologia - Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta