Demo 16 - Videoeditointi IV (10. oppimistehtävä)

Tässä demossa ei tule enää uutta ohjeistusta videon tekemiseen, vaan ainoastaan kerrotaan toimenpiteet videon julkaisemiseksi. Videon tekemistä on ohjeistettu aiemmissa demoissa seuraavasti:

Valmiin videon palautus on siis oppimistehtävä 10. Alta löytyy tarkemmat ohjeet palauttamiseen. Video tulisi olla palautettu viimeistään 22.11.2010 klo 12.

Videon julkaiseminen (oppimistehtävä 10)

  1. Video sijoitetaan yliopiston Moniviestimeen, jonne on oikeudet ainoastaan kurssin opettajalla. Toimita siis H.264-pakattu QuickTime-versio (tiedostopääte .mp4) videostasi kurssin opettajalle jollakin seuraavista tavoista:
    • Laita video jonnekin verkkoon ja lähetä videon osoite sähköpostilla (antti.j.ekonoja@jyu.fi) opettajalle. Tämä on suositeltavin tapa.
    • Tuo video muistitikulla tai muulla vastaavalla siirrettävällä medialla opettajalle (työhuone: Ag C522.3 tai voi tuoda myös demoissa).
    Kurssin opettaja linkittää videoiden sijainnit Moniviestimessä Moodleen Oppimistehtävä 10:n keskusteluryhmään.
  2. Jos sijoitit videon verkkoon, niin lisää Moodleen Oppimistehtävä 10:n keskusteluryhmään linkki videoon (tällöin halukkaat voivat käydä tutustumassa videoihin jo ennen kurssin loppuseminaareja). Aloita oma viestiketju kuten aikaisemmissakin tehtävissä. Testaa, että videon saa ladattua sivuilta.
  3. Videoita katsellaan ja vertaisarvioidaan kurssin loppuseminaareissa 22.11. klo 16-18 ja 24.11. klo 16-18. Ilmoita kurssin opettajalle sähköpostilla (antti.j.ekonoja@jyu.fi), kumpana seminaaripäivänä (22.11. tai 24.11.) haluat esitellä videosi. Kerro myös tuletko paikalle kumpanakin päivänä (tarjoilutilauksen vuoksi). Ilmoita myös siitä, jos et pääse paikalle kumpanakaan päivänä. Toivottavaa olisi, että jokainen pääsisi paikalle vähintään toisena päivänä.

Käyttäjien kommentit

Kommentoi tätä sivua Lisää uusi kommentti
Kurssimateriaalien käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin tai opetusmateriaalina ilman lupaa on ehdottomasti kielletty!
http://appro.mit.jyu.fi/ope/demot/demo16/
© Antti Ekonoja (antti.j.ekonoja@jyu.fi) <http://users.jyu.fi/~anjoekon/>
Tommi Lahtonen (tommi.j.lahtonen@jyu.fi) <http://hazor.iki.fi/>
Jukka Mäntylä (jmantyla@iki.fi) <http://www.iki.fi/jmantyla/>
2010-11-10 15:29:06
Informaatioteknologia - Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta