Etäopiskelun ohje

Kurssille ilmoittaudutaan Korppi-järjestelmällä kuten luentokurssia suoritettessa.

Luennoista taltioidaan videolle nauhoitus+kuvankaappaus.

Sovi harjoitustyön suoritusaikataulusta ohjaajan kanssa (suoritus kesäkuun aikana on mahdollista etäopiskelijoille - suorituksesta on kuitenkin sovittava etukäteen ). Jos pystyt suorittamaan harjoitustyön luentokurssin aikataulussa, erillistä sopimista ei tarvita. Etäopiskelijat saavat suorittaa harjoitustyön yksin, mutta myös ryhmässä tekeminen on mahdollista (harjoitustyöryhmää voi kysellä kurssin postituslistalta - yhteydenpidossa ja työskentelyssä auttavat esim. IRC, Skype tai Google Docs). Kurssin tentti kannattaa suorittaa vasta, kun harjoitustyö on hyväksytty.

Kurssin tenttiajat ja -paikat löytyvät Korpista. Etäopiskelijat voivat vaihtoehtoisesti suorittaa kurssin tentin yhteistyöoppilaitoksessa tai työpaikalla, jolloin työpaikan on järjestettävä valvonta. Muista merkitä oppilaitos/tentin valvojan yhteystiedot ilmoittautuessasi tenttiin (viesti tentaattorille -kenttä).

Tarvittavat ohjelmistot

Kurssin harjoitustyön tekeminen edellyttää jonkin UML-työkalun käyttöä. Harjoitustyön kirjalliseen osuuteen tarvitset jonkin tekstieditorin tai tekstinkäsittelyohjelman. Lisäksi tarvitset SSH-ohjelman (tai pääsyn verkkolevylle), jolla voit siirtää harjoitustyösi WWW-palvelimelle.

Suositeltavia ohjelmistoja on listattu linkit-sivulla.

Kurssimateriaalien käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin tai opetusmateriaalina ilman lupaa on ehdottomasti kielletty!
http://appro.mit.jyu.fi/oas/ohje.html
© Miika Nurminen (minurmin@jyu.fi)
Perustuu osittain Mauri Leppäsen, Eetu Luoman ja Timo Käkölän kurssisivustoihin.
Julkaisujärjestelmä: © Antti Ekonoja, Tommi Lahtonen ja Jukka Mäntylä.
Demojen palautusjärjestelmä: Vesa Lappalainen 2010-04-20 00:37:55
Informaatioteknologia - Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunta ja avoin yliopisto