Demo 16 - Videoeditointi IV (10. oppimistehtävä)

Tässä demossa ei tule enää uutta ohjeistusta videon tekemiseen, vaan ainoastaan kerrotaan toimenpiteet videon julkaisemiseksi. Videon tekemistä on ohjeistettu aiemmissa demoissa seuraavasti:

Valmiin videon palautus on siis oppimistehtävä 10. Alta löytyy tarkemmat ohjeet palauttamiseen. Video tulisi olla palautettu viimeistään 23.11.2008.

Videon julkaiseminen (oppimistehtävä 10)

  1. Videon QuickTime-versio sijoitetaan yliopiston Moniviestimeen, jonne on oikeudet ainoastaan kurssin opettajalla. Toimita siis QuickTime-versio (tiedostopääte joko .mov tai .mp4) videostasi kurssin opettajalle jollakin seuraavista tavoista:
    • Laita video jonnekin verkkoon ja lähetä videon osoite sähköpostilla (antti.j.ekonoja@jyu.fi) opettajalle. Tämä on suositeltavin tapa.
    • Tuo video muistitikulla tai muulla vastaavalla siirrettävällä medialla opettajalle (työhuone: Ag C431.2).
    • Lähetä video opettajalle sähköpostin (antti.j.ekonoja@jyu.fi) liitetiedostona (max. tiedoston koko 10 Mt).
    Kurssin opettaja linkittää videoiden sijainnit Moniviestimessä Moodleen Oppimistehtävä 10:n keskusteluryhmään.
  2. Videon Windows Media -versio (tiedostopääte .wmv) siirretään WWW-sivulle. Luo haluamallesi WWW-palvelimelle (esim. users.jyu.fi) videotiedostoa varten oma hakemisto ja siirrä tiedosto sinne. Pidä videon sisältävän hakemiston WWW-osoite mielessä. HUOM! Jos sinulla ei ole millään omalla WWW-palvelimella riittävästi tilaa videolle, voit tuoda sen kurssin opettajalle (työhuone: Ag C431.2) esim. muistitikulla tai muulla siirrettävällä medialla, niin opettaja sijoittaa videon yliopiston palvelimelle.
  3. Lisää Moodleen Oppimistehtävä 10:n keskusteluryhmään linkki videon esitysversioon (tarkennus: hakemistoon, jossa tiedosto sijaitsee, ei siis linkkiä suoraan videotiedostoon). Aloita oma viestiketju kuten aikaisemmissakin tehtävissä. Testaa, että esitysvideon saa ladattua sivuilta. Esitysversioita katsellaan ja vertaisarvioidaan kurssin loppuseminaarissa 24.11. klo 16-18 ja 26.11. klo 16-18.
  4. Ilmoita kurssin opettajalle sähköpostilla (antti.j.ekonoja@jyu.fi), kumpana seminaaripäivänä (24.11. tai 26.11.) haluat esitellä videosi. Ilmoita myös siitä, jos et millään pääse paikalle kumpanakaan päivänä. Toivottavaa olisi, että jokainen pääsisi paikalle vähintään toisena päivänä.

Käyttäjien kommentit

Kommentoi tätä sivua Lisää uusi kommentti
Kurssimateriaalien käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin tai opetusmateriaalina ilman lupaa on ehdottomasti kielletty!
http://appro.mit.jyu.fi/ope/demot/demo16/
© Antti Ekonoja (antti.j.ekonoja@jyu.fi) <http://users.jyu.fi/~anjoekon/>
Tommi Lahtonen (tommi.j.lahtonen@jyu.fi) <http://hazor.iki.fi/>
Jukka Mäntylä (jmantyla@iki.fi) <http://www.iki.fi/jmantyla/>
2008-11-14 10:40:27
Informaatioteknologia - Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunta ja avoin yliopisto